Tel. 972 870 012|info@breda.cat
Loading...
Cargando Eventos

Carnaval 2023 a Breda

Els propers 18 i 19 de febrer Breda celebrarà una vegada més el Carnaval. Un cap de setmana ple de festa i de color per passar-ho de la millor forma possible.

El dissabte 18 tindrà lloc la Gran Rua de Carnaval. A les 18.30h es farà la concentració de carrosses i comparses al carrer Gispert de Jàfer, punt d’inici del recorregut a les 19 hores. Tota la desfilada pels carrers de Breda estarà amenitzada amb la música de DJ Pepe. Un cop completada la rua hi haurà festa al Cercle Bredenc, amb Dj Pepe i Dj Ahuix per tancar la nit. A la festa hi haurà servei de barra i entrepans.

El diumenge 19 serà el torn del Carnaval Infantil. A les 15.30h hi haurà una rua per la mainada. Sortirà des del Cercle Bredenc i anirà fins a la plaça Lluís Companys. Un cop allà, a les 16h tindrà lloc un espectacle infantil amb música, balls i molta diversió amb Escalifesta. Tot seguit hi haurà berenar per a la mainada.

Per altra banda, la setmana prèvia al Carnaval tindrà lloc la Setmana Boja. Del 13 al 17 de febrer l’Ajuntament i la Comissió de Festes donaran una sèrie de consignes per intrdouir un element de disfressa cada dia. Ja sigui una perruca, un element d’un color determinat a la roba o altres sorpreses. Per descobrir-ho caldrà estar atent a les seves xarxes socials. Totes aquelles persones que segueixin les consignes de la Setmana Boja poden compartir les seves fotografies amb l’etiqueta #carnavalbreda2023 i així tenir un recull de tots els participants.

Ir a Arriba