Tel. 972 870 012|info@breda.cat
Loading...
Cargando Eventos

Xerrada d’intel路lig猫ncia emocional 芦Els objectius en l’esport (gesti贸 emocional en esports de competici贸)禄 al Centre Cultural Els Forns

Aquest dijous 29 de setembre a partir de les 19.30h el Centre Cultural Els Forns acollir脿 la xerrada 芦Els objectius en l’esport (gesti贸 emocional en esports de competici贸)禄.

La xerrada l’impartir脿 Jos茅 Reyes Alba, atleta d’elit especialitzat en curses de fons i muntanya des de 1985. Ha arribat a ser campi贸 tant de Catalunya com d’Espanya en la disciplina del 3.000 metres obstacles.聽 Tamb茅 茅s t猫cnic esportiu superior i formador d’esportistes d’elit al CAR de Sant Cugat i t茅 7 anys d’experi猫ncia com a entrenador de futbol a mainada d’entre 8 i 14 anys.

Jos茅 Reyes ens parlar脿 sobre com gestionar situacions en l’esport d’elit com el compliment d’objectius o la frustraci贸, aix铆 com l’acompanyament als esportistes en el seu proc茅s de formaci贸, etre d’altres q眉estions.

La xerrada l’orgaitza el col路lectiu Breda Vila de Benestar, un col路lectiu transversal de bredenques i bredencs que des dels seus respectius 脿mbits (salut, joventut, educaci贸, entitats, comer莽, gent gran, social i pol铆tica) i des de la pertinen莽a a la comunitat bredenca, treballen en xarxa per la generaci贸 d鈥檜na cultura emocional al municipi. A l’orgaitzaci贸 de l’acte hi col路laboren diverses entitats esportives del municipi, com s贸n la Uni贸 Esportiva Breda, el Club Pat铆 Breda, el Club Ciclista Breda o el Club B脿squet Breda.

Ir a Arriba