Tel. 972 870 012|info@breda.cat
Loading...
Cargando Eventos

Jornades Europees del Patrimoni 2022

Els propers 7, 8 i 9 d’octubre Breda participarà a les Jornades Europees del Patrimoni. Unes jornades amb l’objectiu de celebrar i donar a conèixer la riquesa i diversitat del patrimoni europeu. La vila de Breda donarà a conèixer el seu patrimoni amb visites guiades al municipi, centrades en el nucli històric de la vila i en el conjunt de l’antic Monestir de Sant Salvador, la joia de la corona del patrimoni bredenc.

Les jornades començaran el 7 d’octubre a les 19.30h amb una visita a l’església del Monestir de Sant Salvador. L’activitat es repetirà dissabte 8 a les 10h i a les 21.15h i diumenge 9 a les 9.30h. Cal reserva prèvia. Es pot fer a través del web www.cataloniasacra.cat.

Les Jornades Europees del Patrimoni se celebraen a Catalunya els dies 8, 9 i 10 d’octubre. Enguany celebren el seu trentè aniversari. Un cap de setmana que esdevé una gran oportunitat per a donar a conèixer el gran patrimoni cultural de Catalunya amb prop de 500 activitats arreu del territori. A nivell europeu són 50 els estats que hi participen, organitzant més de 70.000 actes, que serveixen per a posar en relleu la dimensió europea i el valor del seu patrimoni cultural.

Ir a Arriba