NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

1a Pedalada BTT «Terra de Cassoles» Breda

I Terra de Cassoles

El Club Ciclista Breda organitza el proper diumenge 9 d’octubre la tercera edició de la marxa «Crematorrons BTT». La sortida serà a les 9h des del Poliesportiu Municipal. La inscripció es pot fer de forma anticipada al web www.cronotime.net amb un preu de 15€ pels federats i de 18€ pels no federats o al mateix dia al punt de sortida amb un cost de 17€ per federats i de 20€ per no federats.

La cursa proposa tres recorreguts, de 20 quilòmetres i 700 metres de desnivell; de 33 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell, i un tercer recorregut infantil en un circuit tancat. Durant el recorregut de les marxes per a adults hi haurà dos avituallaments. Per altra banda, a l’arribada hi haurà dutxes, esmorzar i servei de rentat de bicis per tothom.

La pedalada «Terra de Cassoles» és la continuació de l’antiga marxa «Crematorrons BTT», de la que es van celebrar tres edicions, sempre després de les Festes de Nadal. Ara, canvia de data i de nom per a vincular-la a la Fira de l’Olla de Breda, que enguany celebrarà la seva desena edició el cap de setmana del 8 i 9 d’octubre.