NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

XLVè Aplec de la Sardana de Breda

Cartel Breda XLV-2022B

El proper diumenge 14 d’abril tindrà lloc a l’aparcament del Cercle Bredenc la 45a edició de l’Aplec de la Sardana de Breda. La cita d’enguany comptarà amb la participació de les cobles La Principal de la Bisbal i Jovenívola de Sabadell. Per altra banda, la cobla Bisbal Jove tocarà només en torn de matí, i Vila d’Olesa ho farà només en torn de tarda. En cas de pluja es celebrarà a l’interior del Cercle Bredenc. Enguany l’Aplec de la Sardana torna al seu format habitual, després que els dos darrers anys s’hagués de celebrar en format audició, sense ball, a la plaça de la Vila a causa de la Covid-19.

La primera de les 29 sardanes del programa començarà a les 10.30 hores. Per altra banda, el torn de tarda començarà a les 16 hores. Com cada any algunes de les sardanes destacades són les tradicionals “Breda Artesana” de Francesc Mas i Ros i interpretada per la Bisbal Jove; «Breda Gentil» , de Lluís Duran, de qui aquest 2022 s’en commemora el centenari del seu naixement i que serà interpretada per la Jovenívola de Sabadell; i “El Campanar de Breda”, de M.Tudela i Benavent i interpretada de forma conjunta per totes les cobles.

L’Aplec de la Sardana és un dels actes amb més tradició de la Vila de Breda. Organitzat per la Colla Sardanista de Breda, porta celebrant-se cada segon diumenge d’abril des de l’any 1978.

Consulta el programa d’aquesta edició de l’Aplec de la Sardana al següent enllaç: PROGRAMA APLEC DE LA SARDANA 2022