NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Xerrada d’intel·ligència emocional «Els objectius en l’esport (gestió emocional en esports de competició)» al Centre Cultural Els Forns

XERRADA ESPORT EMOCIONAL

Aquest dijous 29 de setembre a partir de les 19.30h el Centre Cultural Els Forns acollirà la xerrada «Els objectius en l’esport (gestió emocional en esports de competició)».

La xerrada l’impartirà José Reyes Alba, atleta d’elit especialitzat en curses de fons i muntanya des de 1985. Ha arribat a ser campió tant de Catalunya com d’Espanya en la disciplina del 3.000 metres obstacles.  També és tècnic esportiu superior i formador d’esportistes d’elit al CAR de Sant Cugat i té 7 anys d’experiència com a entrenador de futbol a mainada d’entre 8 i 14 anys.

José Reyes ens parlarà sobre com gestionar situacions en l’esport d’elit com el compliment d’objectius o la frustració, així com l’acompanyament als esportistes en el seu procés de formació, etre d’altres qüestions.

La xerrada l’orgaitza el col·lectiu Breda Vila de Benestar, un col·lectiu transversal de bredenques i bredencs que des dels seus respectius àmbits (salut, joventut, educació, entitats, comerç, gent gran, social i política) i des de la pertinença a la comunitat bredenca, treballen en xarxa per la generació d’una cultura emocional al municipi. A l’orgaització de l’acte hi col·laboren diverses entitats esportives del municipi, com són la Unió Esportiva Breda, el Club Patí Breda, el Club Ciclista Breda o el Club Bàsquet Breda.