NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

U9-7KOU organitza diverses activitats per la Festa Major 2022

Festa Major Breda 2022

La colla de diables de Breda U9-7KOU serà una de les grans animadores d’aquesta Festa Major ja que s’ocupa de l’organització de diversos actes.

El primer d’ells serà dijous 8 a partir de les 10h. Un cop acabada la botifarrada popular al barri del Veïnat de Santa Anna, començarà una cercavila comandada pels capgrossos Xicu Grapes i Xicu Xic que anirà des del carrer Sant Francesc fins a la plaça de la Vila.

El mateix dijous 8 al vespre, a partir de les 21h, donarà inici a la plaça de la Vila una «Gimcana Remember», en la que es recordaran les millors proves d’edicions passades. La gimcana serà per equips formats per grups de 4 persones, amb edats a partir dels 12 anys. Per participar cal formalitzar la inscripció de l’equip abans del 5 de setembre enviant un correu electrònic a u97kou@gmail.com indicant el nom de l’equip i no i cognoms, data de naixement, telèfon i correu electrònic de contacte de cada membre de l’equip. La inscripció tindrà un preu de 5€ per persona, que s’hauran d’abonar el mateix dia abans de començar la gimcana.

Hi haurà premi pels tres millors equips, consistent en un sopar pels membres de l’equip guanyador, un esmorzar o berenar pels membres de l’equip segon classificat i consumicions pels membres de l’equip que quedi en tercera posició per a la festa posterior a la gimcana, que començarà a les 00h a la plaça Lluís Companys i comptarà amb música de DJ Xurri i DJ Xicu.

Divendres 9 de setembre arribarà un dels actes que més ha arrelat entre la canalla en els darrers anys, la cursa de patinets, que enguany arriba a la seva desena edició. Com sempre, la sortira serà davant de l’escola bressol El Petit Montseny, amb un recorregut pels voltants de la zona escolar. La sortida serà a les 17h, i les inscripcions es podran fer des de mitja hora abans al punt de sortida. Al final de les diferents curses hi haurà berenar i premis.  Com és habitual, els menors hauran d’anar acompanyats d’un adult. Els participants hauran de portar casc i proteccions per colzes i genolls, així com roba de màniga llarga i pantalons llargs.

Finalment arribarà un dels actes més esperats, el Gran Correfoc, que enguany tindrà lloc durant la capvuitada de Festa Major. Serà el divendres 16 de setembre a les 22h, amb sortida des de la plaça Doctor Rovira. Com sempre, cal portar roba de cotó, barret i mocador, calçat adequat i proteccions oculars i auditives.