NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Torna el «Mulla’t» el 10 de juliol

MULLAT 2022

El proper diumenge 10 de juliol arriba una nova edició del «Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple», que enguany arriba a la seva 29a edició. Com cada any, algunes de les accions per a recaptar fons seran la venda de productes de marxandatge o la possibilitat de realitzar donacions particulars. La quantitat recaptada es destinarà a la lluita contra aquesta malaltia neurodegenerativa que afecta 9.000 persones a tot Catalunya.

Per altra banda, igual que en els darrers anys arran de la pandèmia, la Fundació Esclerosi Múltiple ha reforçat les accions de recaptació de fons a través d’internet. Podeu consultar les diferents vies de donació al següent enllaç: MULLA’T 2022

El «Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple» és una campanya que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple des de l’any 1994 per a conscienciar a la població sobre la malaltia i per a recaptar fons per a lluitar contra la mateixa. El «Mulla’t» té un gran arrelament al poble de Breda, que hi participa des de la segona edició i que acostuma a ser un dels punts de tot el país amb més aportació a la causa.

Troba més informació sobre el «Mulla’t» i l’esclerosi múltiple al web de la FEM: www.fem.es.