NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Talls de circulació i estacionament pels treballs de retirada de cablejat de la pl. de la Vila

IMG_20220628_144349_546
A causa dels treballs de retirada del cablejat aeri de la plaça de la Vila hi haurà diversos talls de trànsit a la zona durant els propers dies:
Dimecres 29: Tall de circulació a la plaça de la Vila des de les 8h fins a finalització dels treballs. Els vehicles estacionats s’hauran de retirar abans de les 8h. Es podrà accedir al C/Nou a través del C/Capellans.
Dijous 30: Tall de circulació al C/Capellans i la plaça del Convent des de les 8h fins a finalització dels treballs. Els vehicles estacionats s’hauran de retirar abans de les 8h.
Divendres 1: Tall de circulació al C/Nou des de les 8h fins a finalització dels treballs. Es canviarà temporalment el sentit de circulació de la plaça de la Vila, des de la qual es podrà accedir a través del C/Capellans.
Aquesta actuació de retirada de les línies elèctriques aèries de baixa tensió de l’entorn de la plaça de la Vila i l’edifici de l’Ajuntament suposa una nova actuació en la línia de dignificació i millora del paisatge urbà del centre històric de la Vila.