NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Sant Jordi 2022 a Breda

Sant Jordi

El proper dissabte 23 d’abril Breda celebrarà un any més la Diada de Sant Jordi a la plaça de la Vila. L’Ajuntament de Breda organitza una jornada plena d’actes amb la col·laboració de diverses entitats i comerços del municipi. Com és habitual durant tot el dia hi haurà un Mercat de Sant Jordi, amb venda de roses, llibres i artesania.

Les activitats començaran a les 10h amb partides amistoses d’escacs organitzades per Breda Escacs. Tothom qui ho desitgi podrà venir a jugar a escacs a la plaça sense importar el nivell. Les partides s’allargaran fins les 13h.

Durant la jornada hi haurà dos espectacles infantils. A les 11.30h la companyia La Formigueta Curiosa presentarà l’espectacle «Un drac en el jardí», una interpretació de la llegenda de Sant Jordi i el drac. A la tarda, a partir de les 17.30h, serà el torn del contacontes Joan de Bover, que presentarà «Contes medievals i la llegenda de Sant Jordi».

Com és habitual, també hi haurà xerrades i presentacions de llibres. A les 16.30h Dones de Breda organitza la presentació del llibre «Maite vaig ser jo, podries ser tu», a càrrec de la seva autora, Àngels Roura. Una novel·la que explica les diferents fases que es segueixen els maltractadors. L’autora, que va viure una situació de violència masclista en primera persona, ho ha plasmat en aquest llibre com a teràpia personal i per donar veu a totes aquelles dones que passen per aquesta situació. Per altra banda a les 19h el Banc de Temps de Breda presentarà la xerrada «Jardí de Mites», a càrrec de l’escriptora i docent Dolors Clota. Una ponència amb la que conèixer diferents mites de la cultura de l’antiga Grècia a través de plantes que podem trobar en la nostra vida quotidiana.