NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Projecte «Les Nostres Bredenques Referents»

CARTELL

Enllaç al formulari «Les Nostres Bredenques Referents»: FORMULARI LES NOSTRES BREDENQUES REFERENTS

En el marc de la implantació del Pla Intern d’Igualtat de l’Ajuntament de Breda s’inicia el projecte «Les Nostres Bredenques Referents».  Un projecte que busca retre homenatge a a aquelles dones que han estat, són i seran referents i exemples per a tota la ciutadania, ja sigui per la seva professió, dedicació, actes, trajectòria, èxits, valors personals, valors professionals o aportacions a la nostra Vila i la seva gent.

Per aquest motiu s’inicia aquesta campanya, per la que demanem la col·laboració ciutadana. Per participar només cal omplir un formulari explicant les dones de la Vila que són un referent per a vosaltres, i els motius. Podeu trobar aquest formulari en un enllaç a la part superior d’aquesta pàgina, escanejant un codi QR dels cartells que trobareu pels carrers del poble o a les xarxes socials i en diversos equipaments municipals en suport físic. El termini romandrà obert fins el 14 d’abril.

A continuació podeu llegir un missatge de la Regidoria d’Igualtat fent referent a aquest projecte:

Benvolgudes, Benvolguts, 

Des de la Regidoria d’Igualtat, ens posem en contacte amb vosaltres per demanar-vos la vostra col·laboració. Dins del marc de la implantació del Pla d’igualtat intern de l’Ajuntament de Breda, iniciem un nou projecte: 

Recollir tota la informació possible sobre les nostres referents bredenques.

Volem aplegar tota la informació sobre aquelles dones, petites, joves i grans, que, al llarg de la història de la nostra Vila han estat, són i seran personalitats importants. Volem retre un homenatge a aquelles dones que, ja sigui per la seva professió, dedicació, actes, trajectòria, èxits, valors personals, valors professionals o aportacions a Breda i la seva gent, són referents i exemples per a tota la ciutadania. Penseu en qualsevol dona que pugui encaixar en aquest projecte: comtesses, esportistes, pintores, arquitectes, pageses, ceramistes, cantants, mestres, escriptores, científiques, polítiques, familiars, etc.

És per aquest motiu que us demanem ajuda. Us agrairíem que féssiu arribar a tota la gent possible —membres de la vostra entitat, familiars o persones del vostre entorn més proper, amics i amigues o col·legues de la feina, etc.— aquest formulari per recopilar aquesta informació que no volem perdre.

Si preferiu fer-ho en paper, per escrit, els podreu trobar a l’OAC, el Centre Cultural Els Forns, la Biblioteca Municipal o al Museu Municipal Josep Aragay. Un cop omplerts, els podeu retornar a l’OAC.  Hi ha temps fins al 14 d’abril.

Col·laborem per fer de Breda una vila igualitària i respectuosa!