NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Presentació del programa d’actes del Teatre Quim per la temporada 2022

PRESENTACIO TEATRE QUIM

Consulteu el programa complet del Teatre Quim a: PROGRAMA 2022 TEATRE QUIM

El Teatre Quim, impulsat per Joaquim Mayugo, inicia nova temporada. El proper diumenge 15 de maig a les 12h tindrà lloc la presentació del programa d’actes al carrer Montnegre, 6. L’acte tindrà lloc a l’escenari principal del Teatre Quim, al jardí del domicili del mateix Joaquim Mayugo, on hi ha instal·lat un escenari per a concerts i altra mena d’espectacles. L’acte també comptarà amb sardanes, interpretades per la cobla La Principal de Banyoles.

La temporada 2022 del Teatre Quim comptarà amb al voltant d’una quinzena d’espectacles des del 15 de maig fins el 21 d’agost, quan es celebrarà una nova edició de la Gala Lírica «Els Claustres de Breda». Pràcticament cada diumenge hi haurà una proposta diferent. Des de concerts de tota mena d’estils musicals fins a obres de teatre com «Els miserables», passant per l’òpera, amb una selecció de peces de «Carmen» de Bizet. La gran majoria d’actes tindran lloc a l’escenari del Teatre Quim, tot i que altres punts emblemàtics del municipi com el Cercle Bredenc o la plaça del Claustre també acolliran algunes de les activitats del programa.

Aquest projecte de Joaquim Mayugo té un vessant solidari, ja que tota la recaptació de les aportacions voluntàries dels espectadors seran en benefici de la Fundació Oncolliga Girona i la seva lluita contra el càncer. Per a més informació podeu trucar al número de telèfon 972 870 714.