NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Piscines Municipals 2022

MULLAT 2021 CARTELL

A partir del dilluns 23 de maig s’obrirà el termini d’abonaments a les Piscines Municipals per a la temporada d’estiu 2022. El dia inaugural serà el proper 4 de juny, i s’allargarà fins l’11 de setembre. El lliurament de la sol·licitud i la documentació requerida s’haurà de fer a l’OAC de dilluns a divendres entre les 9 i les 14 hores. Cal demanar cita prèvia a través del número de telèfon 972 870 012 o el web municipal. Per altra banda, el pagament es podrà fer via les entitats bancàries incloses a la sol·licitud. També caldrà portar la targeta de l’abonament de l’any anterior. En cas de no disposar-ne es farà un duplicat per 5€.

Per a aquesta temporada s’ha produit un canvi en l’Ordenança Fiscal que regula les taxes de les entrades i els abonaments de les Piscines Municipals. El canvi més destacat és la introducció de paquets de 10 entrades diaries, independenment de si s’hi vol anar un dia laborable o de cap de setmana. El cost d’aquest paquet d’entrades és de 30€ per a jubilats i infants i adolescents de 6 a 16 anys i de 50€ per a adults. També hi ha canvis als beneficis fiscals, en els que s’ha introduit una rebaixa del 20% de la quota a persones empadronades a Breda. Podeu consultar totes les bonificacions fiscals al full de sol·licitud d’abonament que trobareu al final d’aquesta pàgina.

Pel que fa als serveis que s’ofereixen a les Piscines Municipals, durant aquest estiu es tornaran a oferir els cursets de natació. Com és habitual es dividiran en dos torns durant el mes de juliol. El primer serà entre els dies 4 i 15 de juliol i el segon entre els dies 18 i 29 del mateix mes. Les classes s’impartiran de 15 a 19 hores segons el grup d’edat i nivell. Durant el mes de juliol també s’oferirà el servei de bibliopiscina, cada dilluns, dimecres i divendres de 16.30h a 19.30h.

Podeu trobar la sol·licitud d’abonament als enllaços següents. Al mateix document trobareu tota la documentació necessària al moment de fer efectiu el tràmit:

ABONAMENT INDIVIDUAL

ABONAMENT FAMILIAR