NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Pedalada i caminada a la Setmana Europea de la Mobilitat 2022

Pedalada i caminada

El proper dissabte 17 de setembre es celebrarà la tradcional pedalada amb motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat. Enguany també s’hi afegirà una caminada. La sortida serà a les 8.30h des de la plaça de la Vila, que serà també el punt d’arribada. La durada aproximada dels recorreguts serà entre una hora i una hora i mitja. Hi haurà un obsequi per a tots els participants.

La participació és oberta a tothom. Tots els participants tenen la obligació de portar casc, i és recomanable l’ús d’una armilla reflectant. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

La Setmana de la Mobilitat, que enguany es celebra del 16 al 22 de setembre,  promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. La pedalada i caminada populars d’aquest dissabte és un més dels actes que es celebren arreu de Catalunya per a la celebració d’aquesta iniciativa que aposta per estimular la població en relació a hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables.