NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Nova sessió del Cicle Gaudí a Breda amb la pel·lícula «La Voluntària»

CARTELL

El proper dijous 15 de desembre a partir de les 20.30h la Sala Gran del Cercle Bredenc acollirà la segona sessió de cinema des que Breda es va adherir al Cicle Gaudí, un projecte que acosta el cinema català arreu del territori. La pel·lícula d’aquest mes de desembre és «La Voluntària», dirigida per Nely Reguera i protagonitzada per Carmen Machi. El film explica la història de la Marisa, interpretada per Machi, una dona jubilada cansada del seu ritme de vida actual i de comparar-se amb les seves amigues, que ja són àvies. Per sortir d’aquesta rutina decideix viatjar a un camp de refugiats de Grècia on, al seu parer, necessiten gent com ella. Un cop arribada allà descobreix una realitat que no hauria pogut imaginar i que la porta a explorar els límits entre l’amor i la necessitat de sentir-se útil. Estrenada l’estiu d’aquest 2022, «La Voluntària» va ser nominada com a millor pel·lícula al Festival de Cinema de Màlaga d’enguany.

El Cicle Gaudí és un projecte impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català juntament amb altres institucions que té com a objectiu promoure el consum de cinema català a tot el territori de llengua catalana, prestigiar la cinematografia feta aquí i fomentar un hàbit de consum en el públic. Per assolir-ho s’ha creat una xarxa estable de sales a Catalunya que porta cada mes una pel·lícula catalana a més d’un centenar de poblacions de tot el territori. Arriba allà on la ciutadania no té un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.

L’entrada general té un preu de 4,5€. També hi haurà entrades a un preu reduït de 3€ per a aquelles persones que tinguin el Carnet Jove, siguin sòcies de la Federació d’Ateneus de Catalunya o habitin al Baix Montseny. Per altra banda, amb la targeta del Club Vanguardia es podran aconseguir dues entrades al preu d’una.