NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Marxa «Cremacalçots» 2022 de la Penya Barcelonista de Breda

Crematorrons

El proper diumenge 27 de març la Penya Barcelonista de Breda organitza «Cremacalçots». Es tracta d’una variant de la tradicional «Crematorrons», prevista pel passat 9 de gener i que es va ajornar a causa de la sisena onada de la pandèmia. La cursa proposa dos recorreguts, de 12 i 21 quilòmetres respectivament.

La cursa sortirà des del local de la Penya Barcelonista (C/Santa Anna, 7) a les 8.30h. Les persones que decideixin fer la marxa de 21 km caminant sortiran abans, a les 7.30h aproximadament.

Els participants seran obsequiats amb un esmorzar. El preu de la inscripció serà de 8 euros. Els menors d’11 anys tindran la inscripció gratuïta i hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Per a inscriure’s a la cursa es pot formalitzar la preinscripció enviant un correu electrònic a penya.barcelonista.breda@gmail.com, contactant per missatge a l’instagram @pbbreda o trucar al número de telèfon 676 760 852. Els responsables us comunicaran com formalitzar el tràmit i fer el pagament. També es podran fer de forma presencial el dissabte 26, dia previ a la cursa, al local de la penya de 10h a 13h. Finalment, el mateix dia de la cursa també s’acceptaran inscripcions abans de la sortida.