NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

La Marató 2023 a Breda

CARTELL

Consulta totes les activitats a: PROGRAMA MARATÓ 2023

Diferents entitats, associacions i col·lectius de Breda han preparat diverses activitats en benefici de «La Marató» de 3.Cat, que el proper diumenge 17 de desembre complirà la seva 32a edició. Els fons recaptats durant la jornada es destinaran a la salut sexual i reproductiva. D’aquesta forma el poble de Breda tornarà a mostrar la seva cara més solidària en un esdeveniment imprescindible del Nadal a tot Catalunya.

Les primeres activitats tindran lloc el diumenge 3. A les 8h el Centre Excursionista de Breda sortirà de la plaça de la Vila per fer una caminada per les rodalies de Breda. El recorregut serà d’uns 8 quilòmetres. El donatiu per participar a la caminada és de 5€, tot i que es podran fer més aportacions.

El mateix matí la plaça de la Vila acollirà de 10h a 13h diverses parades solidàries. Podreu trobar l’Associació de Donants de Sang de Breda amb productes promocionals; el grup municipal de Junts X Breda amb el seu «Cafè Solidari»; Dones de Breda, que vendrà entrades anticipades de la 11a edició del Pessebre Vivent que tindrà lloc el 17 de desembre; el Pubillatge de Breda, amb manualitats solidàries, venda de llaminadures i el sorteig d’una dessuadora de Breda; Escacs Breda, amb partides ràpides de 10 minuts i una aportació d’un euro per persona i partida; i finalment la delegació de Breda de la Fundació Oncolliga Girona, que donarà la recaptació del seu mercat mensual «Els encants de Breda».

Encara durant el matí de diumenge 3 la plaça del Convent acollirà una ballada de salsa i bachata solidària amb Anna i Marc a les 11h i una ballada solidària de country amb el Country Breda a les 12h.

Les activitats tornaran el diumenge 10. A partir de les 11.30h la Xeflis Band oferirà un concert a la plaça de la Vila amb un repertori que inclourà cançons dels anys 80 i 90 i diverses nadales.

Diumenge 17 serà el torn de les «Americanes Solidàries» del Pàdel Breda. Tindran lloc entre les 10h i les 13h i per participar s’haurà de fer una aportació de 6€.

Divendres 22 a partir de les 15h al Camp de Futbol Municipal hi haurà diversos partits de futbol entre els diferents equips femenins de la UE Breda. Es sortejaran diferents àpats. Dissabte 23 serà el torn del futbol masculí amb una nova edició del «Derbi de penyes» entre la Penya Barcelonista de Breda i la Penya Blanc-Blava de Breda. A les 11h jugaran els equips juniors i a les 12h els equips sèniors. Durant l’acte hi haurà un sorteig de material esportiu de la UE Breda, el FC Barcelona i el RCD Espanyol.