NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Formació de premonitors/es per a joves de la Selva Sud

CARTELL

Els propers 4 i 5 d’abril tindrà lloc al Centre Cívic de Fogars de la Selva un curs de premonitor/a de lleure gratuït per a joves dels municipis de la Selva Sud (Breda, Riells i Viabrea, Hostalric, Sant Feliu de Buixalleu, Massanes i Fogars de la Selva) nascuts els anys 2005, 2006 i 2007, sempre i quan siguin menors de 18 anys. La formació durarà de 9h a 14.30h el dia 4 i de 10h a 18h el dia 5. Els assistents també hauran de portar llibreta i bolígraf i totes les ganes d’aprendre i passar-ho bé.

El curs l’impartiran tècnics i tècniques i dinamitzadors i dinamitzadores de joventut de la Selva Sud. Aquest curs es dirigeix a joves amb edats entre els 15 i els 17 anys que encara no poden inscriure’s als cursos de monitors/es però volen col·laborar i ajudar en activitats d’educació en el lleure. Aquest curs no és oficial, pel que la Direcció General de Joventut no expedeix un títol, però si s’entregarà als participants un certificat d’assistència al final de la jornada.

Durant la formació es treballarà en assolir diferents objectius: transmetre la importància de la tasca, les funcions i les responsabilitats del premonitor/a; desenvolupar les habilitats pròpies; introduir-se al joc com a eina educativa; agafar consciència de l’educació amb l’exemple i de la coherència personal i emocional; posar en pràctica el procés Preparació-Realització-Avaluació de les activitats i integrar la cooperació o aprendre recursos de dinàmiques com jocs, cançons o plàstica, entre d’altres.

Cal inscripció prèvia, que es pot fer fins el 26 de març a través del següent formulari: INSCRIPCIÓ FORMACIÓ PREMONITORS/ES

Per més informació podeu contactar al telèfon 651 729 132