NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Fase de votació dels Pressupostos Participatius 2022

Pressupostos

Consulta totes les propostes aquí: PROPOSTES FINALISTES PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2022

Aconsegueix la butlleta de votació aquí: BUTLLETA DE VOTACIÓ PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2022

El procés de Pressupostos Participatius 2022 de Breda, que destinarà 25.000€ del Pressupost Municipal a accions proposades i triades per la ciutadania, és a la seva fase final. Un cop revisades pels tècnics municipals i comprovat que són realitzables a nivell tècnic i legal, i presentades als vilatans i vilatanes en una sessió informativa que va tenir lloc el passat 27 a l’Espai Jove, han arribat a la fase de votació les 4 propostes següents:

  • Nou equip de so i de megafonia per al Camp de Futbol Municipal
  • Senyalització de masies i cases de pagès del municipi
  • Material per a activitats i classes d’escacs a Breda
  • Cuina al Taller de Memòria

La fase de votació estarà oberta del 6 al 22 de maig. Podran votar totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi. La convocatòria està oberta tant a persones físiques com persones jurídiques.

Els punts de votació seran l’OAC de dilluns a divendres i el Centre Cultural Els Forns els caps de setmana durant els seus horaris d’obertura. Per a fer efectiu el vot s’ha d’utilitzar la butlleta amb les propostes finalistes que trobareu als punts de votació i a l’enllaç de l’inici d’aquest text. Tothom pot escollir fins a 3 propostes. Per a tenir més informació de les propostes finalistes podeu consultar un informe de cadascuna d’elles a l’apartat dedicat a aquest procés al web municipal o als punts d’exposició habilitats.

També podreu votar de forma telemàtica a través de l’APP eAgora. Si encara no teniu l’aplicació us la podeu descarregar al següent enllaç: eAgora APP.

Finalitzada la fase de votació, i en el termini màxim d’una setmana de la finalització del període, es realitzarà l’escrutini final que determinarà la proposta o propostes guanyadores en un acte públic. Es portaran a terme les propostes més votades fins a esgotar la partida de 25.000€. És a dir, si la proposta més votada no esgota el pressupost també es durà a terme la següent proposta més votada que sigui executable amb la partida restant, i així successivament fins a esgotar la quantitat econòmica disponible.

Amb aquest procés participatiu l’Ajuntament de Breda pretén assolir diversos objectius a nivell de poble, tals com promoure la participació de la ciutadania bredenca en la vida quotidiana col·lectiva; aconseguir una major identificació dels veïns amb la vila i augmentar la seva implicació; conèixer les necessitats dels veïns; promocionar una sèrie de valors imprescindibles en democràcia com empoderament, inclusió, igualtat, horitzontalitat, transparència i finalment planificar la despesa municipal el màxim d’ajustada a les prioritats ciutadanes.