Tel. 972 870 012|info@breda.cat
Loading...
Cargando Eventos

El Cercle Bredenc presenta la Beat Band

El Cercle Bredenc presentarà el proper diumenge 9 d’octubre a les 18h un concert de la Beat Band, que portarà a Breda un programa basat en el Jazz i en la música moderna.Dirigida per Joan Vayreda, la banda oferirà un repertori que tocarà diferents estils com el «dixieland», el jazz fusió, el swing característic de les grans bandes dels anys 30 als EUA o peces de diferents compositors emblemàtics.

La Beat Band és un projecte autogestionat conformat per més de 30 persones. Es tracta de joves estudiants que cursen estudis universitaris o de formació professional que gaudeixen plegats de la seva passió per la música. El seu objectiu és ferribar música de qualitat a un públic divers, fomentar la creativitat en el seu sentit més ampli i crear un espai d’aprenentatge per als participants al projecte.

Les entrades ja es troben a la venda de forma anticipada a Rosa Perruquers i Perruqueria Ester a un preu de 5€ per als socis i sòcies i de 8€ per a les persones que no siguin sòcies de l’entitat. També es poden trobar al web de la Big Band. A guixeta també hi haurà entrades a un preu de 7€ per als socis i sòcies i de 10€ per a no socis/sòcies. Les persones menos de 16 anys tindran entrada gratuïta.

Ir a Arriba