Tel. 972 870 012|info@breda.cat
Loading...
Cargando Eventos

4a Gala Lírica «Els Claustres de Breda»

El proper diumenge 21 d’agost a partir de les 21 hores la plaça del Claustre acoliirà la 4a Gala Lírica «Els Claustres de Breda». L’espectacle comptarà amb les veus de Maria Ruiz i Alba Mur com a sopranos, les mezzosopranos Marta Roca i Sofia Roig, el tenor Andreu Miret i els barítons Pau Camero, Luis Calvet i Arnau Torras. La Gala Lírica «Els Claustres de Breda» es presenta en format concurs, en el que el públic i un jurat especialitzat en decidiran el guanyador o la guanyadora, que participaran a l’edició de l’any vinent. Aquests són els casos de l’Alba Mur i en Pau Camero, que repeteixen actuació després de quedar en primera i segona posició respectivament l’any 2021.

L’esdeveniment comptarà amb l’acompanyament musical del pianista Héctor Valls al piano. Tot això sota la direcció de la professora de cant Maria Àngels Surroca i la direcció d’escena i vestuari de Joaquim Mayugo. L’Anna Colomé serà l’encarregada de presentar la gala.

La Gala Lírica «Els Claustres de Breda» és un acte organitzat per l’Ajuntament de Breda amb la col·laboració del Cercle Bredenc, el grup de teatre Nit i Dia, el Taller de Músics de Breda i el Patronat de la Gala Lírica de Breda.

Ir a Arriba