NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

El club d’enduro Terra del Fang organitza una prova de la Copa Derbi Variant

COPA DERBI VARIANT

El proper diumenge 10 d’abril el Club Terra del Fang organitza la segona prova de la Copa Derbi Variant al circuit del final de Passeig de les Escoles. La jornada começarà a les 8h amb les inscripcions. A les 9h començaran els entrenaments i a les 10.30h serà l’inici de la cursa. Durant la jornada hi haurà a la plaça de la Vila una parada solidària de l’Associació Polseres Candela, que a través de la venda de polseres financia projectes per a la investigació del càncer infantil.

El campionat està dividit en quatre categories: Elit, per corredors semi profesionals; Master, per corredors aficionats; Sèrie, per motocicletes sense modificacions i Proto Clàssiques, per motocicletes que poden tenir modificacions al xassís però que coserven el motor de forma original.

Aquesta és la segona de les vuit proves que conformen el campionat de resistència Copa Derbi Variant 2022. L’equip Rempoines Competició, del club Terra del Fang de Breda, afronta la prova en bona posició ja que va aconseguir la segona posició en categoria Master i la vuitena si es tenen en compte totes les categories a la primera prova, celebrada el passat 13 de març a Moià.