NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Cursos de català a Breda

CARTELL

Breda oferirà cursos de català del nivell Bàsic 3 cada dimarts i dijous de 18 a 20 hores a partir del 9 d’abril i fins el 18 de juny. Les inscripcions es poden fer en línia el següent enllaç: INSCRIPCIÓ CURS DE CATALÀ. També hi haurà una sessió d’atenció presencial, on les persones interessades podran demanar informació i formalitzar la seva inscripció, serà el proper dimarts 19 de març de 17h a 18h a l’Espai Jove.

Segons el Consorci per a la Normalització Lingüística els cursos de nivell bàsic van adreçats a persones no catalanoparlants que volen desenvolupar habilitats de comprensió i producció orals, per acabar el curs resolent en català les necessitats de la vida quotidiana. El curs que s’oferirà a Breda, el Bàsic 3, permetrà l’alumnat comprendre idees principals de textos orals breus de temàtica general, elaborar textos breus i mantenir converses breus sobre temes d’interès general, així com adquirir coneixements bàsics de la societati la cultura catalana. El curs té una durada de 45 hores.

Per a més informació podeu trucar al Servei Comarcal de Català de La Selva al telèfon 872 973 890 o a través de correu electrònic a selva@cpnl.cat.