NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Concurs de fotografia del projecte «El Montseny a l’escola»

especies invasores

L’alumnat de 5è de primària de l’Institut-Escola Montseny està fent difusió del projecte «El Montseny a l’escola», dut a terme pels cursos de 2n, 4t, i 5è. Després d’haver treballat durant un any sobre el massís del Montseny ara obren el seu projecte a la ciutadania amb un concurs de fotografia del Montseny obert a tothom. El tema del concurs és el Montseny, pel que hauran de ser imatges relacionades amb qualsevol aspecte del massís i/o la vida al mateix, ja sigui flora, fauna, paisatges o molts altres aspectes.

Cada persona participant pot presentar una sola fotografia que haurà de fer referència a allò que mostra. Les fotografies han de ser pròpies i originals, i poden ser tant en blanc i negre com en color. La fotografia s’ha d’enviar a la direcció de correu fotoprimaria@iemontseny.cat abans del 3 de juny.

L’alumnat de 5è de primària exercirà de jurat d’un concurs que té com a premi un dinar per a dues persones a un restuarant de Breda i d’una visita guiada pel Montseny.

També trobareu aquesta informació a cartells que l’alumnat ha repartit per diversos comerços de Breda. Aquests cartells a més d’informació sobre el seu projecte i el concurs trobareu un codi QR que es pot escanejar amb el telèfon mòbil i a través del qual es pot accedir a més detalls.