NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Campanya de micromecenatge per a la construcció de 2 habitatges socials

LA RENEGA COOP

La cooperativa d’habitatge feminista del Baix Montseny La Renegà Coop ha iniciat una campanya de micromecenatge per finançar el capital inicial de 2 habitatges socials destinats a dones en situació de vulnerabilitat i/o que pateixen contextos de violència.

Aquest projecte neix l’any 2017 per iniciativa de 10 dones residents al territori. L’objectiu és fer realitat un projecte de cohabitatge amb valors, creant un espai d’aprenentatge i empoderament personal i col·lectiu arrelat al nostre entorn. Aquests dos habitatges socials serviran per resoldre la necessitat que tenen moltes dones a l’hora d’accedir a un habitatge, així com per consolidar xarxes de suport al voltant d’aquelles dones que estan en un procés de recuperació d’un context de violència. Formen part del projecte d’habitatge cooperatiu feminista en cessió d’ús a Santa Maria de Palautordera que La Renegà està impulsant i que també inclourà habitatges per a les sòcies col·laborades de la cooperativa.

La recaptació de fons s’està fent a través de la plataforma Goteo, podeu accedir-hi fent clic aquí. L’objectiu de la campanya, que acabarà a mitjans del mes de juny, és aconseguir 76.000€. A més de la recaptació de fons a través de Goteo la campanya comptarà amb altres accions tant digitals com presencials.

Properament La Renegà obrirà una altra campanya per a la captació de sòcies col·laboradores. Podeu obtenir tota la informació a la seva pàgina web.