NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Caminada nocturna al Castell de Montsoriu

CAMINADA NOCTURNA

Els alumnes de 6è de primària de l’Institut-Escola Montseny organitzen una caminada nocturna al Castell de Montsoriu el proper 14 de maig. L’activitat té un caire benefic, ja que els beneficis aconseguits es donaran a Pallassos Sense Fronteres. L’inscripció té un preu de 7€, que inclou la donació a aquesta ONG, una assegurança i un avituallament a l’arribada.

Cal inscripció prèvia, que es pot fer seguint el següent enllaç, on també trobareu informació detallada: CAMINADA NOCTURNA. Per altra banda, el pagament de la inscripció es farà abans de la sortida, de 19h a 19.30h. Es prega que els assistents portin l’import exacte en efectiu.

La caminada començarà a les 19.30h i està previst que acabi a les 22.30h. Es pot escollir entre dues rutes diferents. La curta, de 2,5 Km, tindrà el seu inici a l’aparcament del Castell de Montsoriu. La llarga, de 7 Km, començarà des del pont de Cal Mut, als afores del municipi. Cal portar aigua, roba còmoda, llanterna i telèfon mòbil. A l’arribada al Castell de Montsoriu hi haurà un avituallament consistent en coca de forner i fruita.

La caminada nocturna al Castell de Montsoriu es fa a benefici de Pallassos Sense Fronteres. Aquesta ONG, nascuda l’any 1993 a Barcelona, té com a objectiu és actuar en zones de conflicte o exclusió, a fi de millorar la situació psicològica a les poblacions refugiades i zones de conflictes i guerra, així com sensibilitzar la societat sobre la situació de les poblacions afectades i promoure actituds solidàries.