NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Bus «Tornabé» a Fires de Girona

Notícia

Consulta la normativa i fulls d’autorització del Bus Tornabé 2023 al següent enllaç: AUTORITZACIÓ I NORMATIVA BUS TORNABÉ 2023

La nit del dissabte 4 al diumenge 5 de novembre s’habilitarà un any més el bus «Tornabé» a Fires de Girona. Sortirà de diverses poblacions de La Selva sud com Breda, Riells i Viabrea, Fogars de la Selva, Hostalric, Massanes i Sant Feliu de Buixalleu. És una iniciativa de l’Oficina Jove de la Selva per a que tots els joves que desitgin anar a Fires de Girona ho puguin fer de forma còmoda i segura.

La sortida de Breda serà a les 21.45 hores des de la marquesina de l’Avinguda Catalunya. La tornada serà de matinada, amb la sortida de Girona prevista a les 4 hores. Els tiquets tenen un preu de 4€. El pagament s’ha de fer per transferència bancària al compte ES39 3025 0016 1114 0007 7792. Cal indicar com a beneficiari a l’Ajuntament de Breda i en el concepte s’ha de posar el nom i cognoms del/ de la participant seguit de «Tornabé 2023». També s’ha d’entregar el full d’autorització que trobareu a l’inici d’aquesta pàgina, juntament amb la normativa. L’autorització es necessitant tant en el cas dels menors d’edat, en aquest cas a signar per pare/mare o tutor/a legal, com dels majors d’edat, que ho podran fer a títol personal assumint la pròpia responsabilitat.

L’entrega de l’autorització i el resguard de pagament es pot fer per correu electrònic a la direcció espaijove.breda@gmail.com, contactant al número de telèfon 651 729 132, o de forma presencial a l’Espai Jove els dimecres i els divendres de 16h a 20h. La data límit és el 30 d’octubre, tot i que les 54 places disponibles s’atorgaran per ordre d’inscripció.

El bus «Tornabé» és un servei per a joves a partir de 16 anys. Els menors d’edat hauran de portar una autorització firmada pels seus pares juntament amb la inscripció. Per a més informació podeu dirigir-vos a l’Espai Jove de Breda els dimecres i els divendres de 16 a 20 hores o contactar-hi a través de les seves xarxes socials.