NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Jornades Europees del Patrimoni 2024

El Monastir de Sant Salvador

Els propers 11, 12 I 13 d’octubre Breda participarà a les Jornades Europees del Patrimoni. Unes jornades amb l’objectiu de celebrar i donar a conèixer la riquesa i diversitat del patrimoni europeu. La vila de Breda donarà a conèixer el seu patrimoni amb visites guiades al municipi, centrades en el nucli històric de la vila i en el conjunt de l’antic Monestir de Sant Salvador, la joia de la corona del patrimoni bredenc. Com cada any, les Jornades Europees del Patrimoni coincidiran amb la Fira de l’Olla de Breda, en la que tot el nucli històric del municipi es converteix en l’aparador perfecte per mostrar la tradició centenària de la ceràmica i la terrissa bredenca.

Les jornades començaran el divendres11 d’octubre a les 19.15h amb una visita al Monestir de Sant Salvador. L’activitat es repetirà dissabte 12 a les 10h i a les 21.15h i diumenge 13 a les 9.45h. Cal reserva prèvia. Es pot fer a través del web www.cataloniasacra.cat.

Les Jornades Europees del Patrimoni se celebraen a Catalunya els dies 8, 9 i 10 d’octubre. Enguany celebren el seu trentè aniversari. Un cap de setmana que esdevé una gran oportunitat per a donar a conèixer el gran patrimoni cultural de Catalunya amb prop de 500 activitats arreu del territori. A nivell europeu són 50 els estats que hi participen, organitzant més de 70.000 actes, que serveixen per a posar en relleu la dimensió europea i el valor del seu patrimoni cultural.