NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Modificació de les places d’aparcament per a persones amb discapacitat

Foto carrer

Durant el Ple Municipal Ordinari del passat 27 de març es va aprovar de forma provisional una modificació de l’ordenança fiscal número 7, que regula les taxes per la utilització privativa i aprofitaments especials del domini públic local. Aquest canvi fa referència a les places d’aparcament d’ús individual per a persones amb discapacitat.

Amb aquest canvi només es conservaran per a un ús públic aquelles que facin una funció d’interès general, és a dir, les que estan situades en llocs de molta afluència com zones comercials, equipaments municipals o aparcaments, entre d’altres. Les que es troben situades a altres zones del municipi desapareixeran i s’hauran de substituir per places d’ús privatiu.

Aquestes places d’ús privatiu només les podrà fer servir la persona titular de la plaça, i aniran identificades amb la matrícula del vehicle corresponent. Les persones que necessitin aquestes places privatives i compleixin amb els requisits sol·licitats la podran obtenir després d’efectuar el pagament fixat en la darrera modificació de l’Ordenança Fiscal Reguladora. La taxa és de 20€ anuals per metre lineal i de 100€ una única vegada per a senyalització vertical i horitzontal necessària. Els canvis es començaran a aplicar el proper mes de setembre.