NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Nova sessió del Cicle Gaudí a Breda amb la pel·lícula «Robot dreams»

Notícia

El proper dijous 20 de juny a partir de les 20.30h la Sala Gran del Cercle Bredenc acollirà una nova sessió de cinema del Cicle Gaudí, un projecte que acosta el cinema català arreu del territori. La pel·lícula amb escollida per aquest mes és «Robot Dreams», un film d’animació dirigit per Pablo Berger.

«Robot Dreams» és una tragicomèdia animada hispano-francesa basada en el còmic del mateix nom de Sara Varon. Explica la història d’en Dog, un gos solitari que viu a Manhattan. Un dia decideix construir-se un robot per tenir un amic. Aquesta amistat creix fins que es fan inseparables mentre viuen la vida a la Nova York dels anys 80. Una nit en Dog es troba obligat a deixar abandonat el seu robot a una platja sense saber si tornaran a trobar-se. «Robot Dreams» és una pel·lícula multipremiada en multitud de festivals i certàmens. Entre ells ha estat guardonada amb dos Premis Goya a millor guió adaptat i a millor pel·lícula d’animació i el premi del públic del Festival Internacional de Cinema de Sitges a la millor pel·lícula. També va estar nominada al Premi Òscar com a millor pel·licula animada.

El Cicle Gaudí és un projecte impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català juntament amb altres institucions que té com a objectiu promoure el consum de cinema català a tot el territori de llengua catalana, prestigiar la cinematografia feta aquí i fomentar un hàbit de consum en el públic. Per assolir-ho s’ha creat una xarxa estable de sales a Catalunya que porta cada mes una pel·lícula catalana a més d’un centenar de poblacions de tot el territori. Arriba allà on la ciutadania no té un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.

L’entrada general té un preu de 4,5€. També hi haurà entrades a un preu reduït de 3€ per a aquelles persones que tinguin el Carnet Jove, siguin sòcies de la Federació d’Ateneus de Catalunya o habitin al Baix Montseny. Per altra banda, amb la targeta del Club Vanguardia es podran aconseguir dues entrades al preu d’una.