NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Habilitada l’eina «El meu espai» al web municipal

Notícia

Enllaç dircete a: EL MEU ESPAI

L’Ajuntament de Breda estrena una nova eina per acostar l’administració a la ciutadania i facilitar la gestió de tràmits de forma telemàtica. Es tracta de «El meu espai», una opció en la que tothom pot consultar la seva pròpia activitat amb l’Ajuntament de Breda i saber l’estat dels tràmits oberts, notificacions i altres serveis de l’administració. Una espècie de carpeta ciutadana amb la qual estar al corrent dels tràmits amb l’Ajuntament en tot moment i des de qualsevol lloc.

La novetat més destacada és la de poder descarregar un volant d’empadronament de forma directa, amb només uns clics i sense haver d’anar enlloc de forma presencial. També destaquen altres tràmits comuns com la sol·licitud d’instàncies genèriques.

Es pot accedir a l’eina «El meu espai» a través de la pàgina d’inici del web municipal. Només cal anar al menú principal, a l’opció «Seu electrònica»» i allà clicar a l’opció «Carpeta ciutadana / El meu espai». També trobareu un banner personalitzat amb un enllaç directe a la mateixa pàgina d’inici www.breda.cat.

Per poder accedir cal tenir un «IdCat mòbil» o altres sistemes d’identificació digital. En cas de no disposar-ne dins de la mateixa pàgina d’accés trobareu enllaços per realitzar aquest tràmit previ.