NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Piscines Municipals 2024

Notícia

ABONAMENT INDIVIDUAL

ABONAMENT FAMILIAR

A partir del dilluns 6 de maig s’obrirà el termini d’abonaments a les Piscines Municipals per a la temporada d’estiu 2024. El dia inaugural serà el proper 1 de juny, i s’allargarà fins l’11 de setembre.

El lliurament de la sol·licitud i la documentació requerida es podrà fer a l’OAC de dilluns a divendres entre les 9 i les 14 hores. Per a l’atenció presencial es recomana demanar cita prèvia a través del número de telèfon 972 870 012 o el web municipal. També es podrà tramitar l’abonament de forma telemàtica, a través del servei «E-TRAM»del web municipal, omplint una instància genèrica adjuntant amb el justificant de pagament a una de les entitats bancàries que trobareu al mateix full de sol·licitud i amb la documentació requerida en cas de ser beneficiaris d’alguna bonificació.

Al full de sol·licitud d’abonament es troben especificades les diferents bonificacions, de forma que s’haurà d’indicar la bonificació concreta en cada cas. També hi ha un apartat específic sobre si es necessita tarjeta d’abonament nova o un duplicat de la de l’any anterior. En cas de necessitar-ne tindrà un preu de 5€. Si disposeu de la de l’any anterior, s’activarà per aquesta temporada un cop formalitzat l’abonament. També s’indica la documentació requerida en cada cas.

Pel que fa als serveis que s’ofereixen a les Piscines Municipals, durant aquest estiu es tornaran a oferir els cursets de natació. Com és habitual es dividiran en dos torns durant el mes de juliol. El primer serà entre els dies 1 i 12 de juliol i el segon entre els dies 15 i 26 del mateix mes. Les classes s’impartiran de 15 a 19 hores segons el grup d’edat i nivell. Les inscripcions començaran el 10 de juny, seguint el mateix procediment que el dels abonaments. Durant el mes de juliol també s’oferirà el servei de bibliopiscina, cada dilluns, dimecres i divendres de 16.30h a 19.30h. Per altra banda enguany també hi haurà classes d'»Aquagym». Seran cada dimarts i dijous entre el 2 de juliol i el 22 d’agost de 9h a 10h. Per a més informació i inscripcions cal contactar al número de telèfon 626 97 22 13 (preguntar per Amàlia). Aquest número de telèfon és només per qüestions referides a l’Aquagym. Per preguntes referides a abonaments, cursos de natació o altres qüestions de la piscina cal adreçar-se al telèfon de l’Ajuntament 972 870 012.