NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Teatre al Cercle Bredenc: «Terra Baixa»

Notícia

El Cercle Bredenc presenta l’obra de teatre «Terra Baixa» a càrrec del Casal de Vilafranca i el Taller d’Assaig Teatral de Vilafranca del Penedès. Tindrà lloc aquest diumenge 24 de març a les 18.30h a la Sala Gran del Cercle Bredenc.

«Terra Baixa» d’Àngel Guimerà és una de les obres teatrals més reconegudes, representades i traduïdes en llengua catalana, tot un clàssic del teatre català. Ha estat traduïda a més d’una dotzena d’idiomes diferents, entre els que s’inclouen el castellà, l’anglès, l’alemany o l’italià, entre d’altres. El protagonista, en Manelic, un home senzill i primitiu, és cridat per casar-se amb la Marta, una noia de la terra baixa que fins aleshores havia estat obligada a mantenir relacions íntimes amb el seu amo, en Sebastià, qui pretén continuar-les més enllà de la relació entre la Marta i en Manelic, la qual considera una relació de conveniència. La Marta troba en l’amor d’en Manelic la força per trencar la seva dependència d’en Sebastià. «Terra Baixa» planteja el conflicte constant entre dos mons antagònics i irreconciliables, reflex de les influències realistes i naturalistes de l’època: el món sense maldat que representa Terra Alta, i Terra Baixa, llar de personatges mesquins i profundament corromputs.

Les entrades es poden obtenir de forma anticipada a Rosa Perruquers, Perruqueria Ester, el bar Valhalla i contactant amb membres de la junta directiva del Cercle Bredenc. El preu de les entrades és de 6€ per a persones sòcies de l’entitat i 8€ per a persones no sòcies. A guixeta les entrades tindran un preu de 8€ per a persones sòcies i de 10€ per a persones no sòcies. Les persones menors de 16 anys podran entrar de forma gratuïta.