NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

La Policia Local incorpora un nou vehicle

CARTELL

Des d’aquest dilluns la Policia Local té a la seva disposició un nou vehicle de servei. Es tracta d’un Ford Kuga híbrid que ja patrulla pels carrers de Breda. L’Ajuntament ha adquirit en la modalitat de rènting a través del sistema d’adquisició centralitzada de l’Associació Catalana de Municipis.

Totalment adaptat per a tasques de patrullatge, el nou vehicle policial augmenta la sostenibilitat i l’eficiència energètica envers els seus predecessors. És un model full hybrid, és a dir, és auto recarregable i no és necessari endollar-lo. Les seves bateries s’alimenten de l’energia creada pel motor de combustió. També acumulen energia a través d’un procés anomenat ‘frenada regenerativa’, a través del qual es recupera l’energia que es genera quan s’utilitza el fre.

Està retolat seguint la normativa vigent, dotant el vehicle d’un aspecte que facilita la seva visibilitat i identificació. Segueix l’anomenat ‘Patró Battenberg’, un tipus de retolació d’alta visibilitat que es pren com a referència per a la retolació de vehicles d’emergència. Alterna el groc fluorescent amb el blau fosc, permetent una visibilitat de fins a 500 metres.

Aquest nou vehicle permetrà millorar les condicions del cos d’agents de la Policia Local en les seves tasques de patrullatge.