NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Breda serà seu del Mic per primera vegada

Notícia

L’Ajuntament de Breda ha signat un conveni de col·laboració amb el torneig de futbol base MIC (Mediterranean International Cup) pel qual el Camp de Futbol Municipal serà una de les seus d’aquest prestigiós torneig que es celebra cada Setmana Santa a diversos punts de la Costa Brava i el seu entorn. L’edició d’enguany es celebrarà del 27 al 31 de març.

El conveni té una durada de quatre anys, fet pel qual Breda acollirà aquesta competició, en principi, fins l’any 2027. En aquesta primera participació el Camp de Futbol Municipal acollirà partits de la categoria U16, és a dir, equips amb futbolistes menors de 16 anys o que facin els 16 anys durant aquest 2024.

El Camp de Futbol Municipal ha millorat substancialment les seves instal·lacions en els darrers anys, fet que permet atraure esdeveniments com el MIC, que des de fa anys utilitza camps esportius de municipis veïns però que fins ara no havia arribat a Breda. Algunes de les actuacions més destacades a l’equipament son la instal·lació d’una marquesina i seients a la graderia l’any 2021, la renovació de la gespa artificial el passat 2023, així com altres millores en els vestidors, la il·luminació i l’equip de so i megafonia.

D’aquesta forma el Camp de Futbol Municipal serà un dels 56 camps que acollirà el MIC 2024, repartits en 40 municipis de les comarques gironines. Es tracta d’una edició de rècord, ja que per primera vegada es superarà la barrera dels 400 equips participants i els 8.000 futbolistes. En aquesta 22a edició del torneig participaran clubs tan prestigiosos com el FC Barcelona, el Reial Madrid, el Manchester City o el PSG, entre molts d’altres. En tota la seva història han participat en aquest torneig jugadors de la talla Leo Messi, Neymar Jr o Cesc Fàbregas, i molts altres jugadors que van esdevenir dels més importants en el futbol d’elit.