NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Llançament del nou web municipal

Notícia

>El web municipal ha canviat. Aquesta nova versió millora el web disponible fins ara tant a nivell visual com d’experiència de l’usuari o usuària. El nou web municipal presenta un disseny més simple i intuïtiu, amb uns continguts millor organitzats per tal de poder trobar-los amb més facilitat. Tota la informació es troba disponible per ser trobada de forma més ràpida, fàcil i còmoda.

Aquesta millor organització de continguts guia a la persona que l’utilitza fins al tràmit desitjat de forma simple i pràctica, especialment quan es fa referència a les diferents plataformes existents per a dur a terme diferents tràmits amb l’administració.

També organitza els continguts de notícies i agenda d’una forma més visual, ja que permet destacar-ne de concrets ja sigui per la seva rellevància o la seva actualitat.

En definitiva, una renovació del web municipal que s’adapta als nous temps i presenta els continguts d’una forma més visual i immediata, seguint així les tendències de comunicació en entorns virtuals.