Tel. 972 870 012|info@breda.cat
Loading...
Cargando Eventos

Exposició de la 2a edició del concurs «Vincles» al Centre Cultural Els Forns

El Centre Cultural Els Forns acollirà del 30 de juny al 30 de juliol l’exposició d’obres del concurs de ceràmica artística «Vincles 2023». La mostra està composada d’obres de ceràmica realitzades per alumnes d’escoles i tallers d’art de Catalunya, així com de centres penintenciaris del país. Les peces que conformen aquesta exposició han estat presentades a la segona edició d’aquest concurs.

«Vincles 2023» compta amb la participació de pràcticament tots els tallers de ceràmica dels centres penitenciaris de Catalunya (CP Quatre Camins, CP Brians 2, CP Ponent i CP Mas d’Enric) així com l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló i Zenc Taller de Ceràmica de Vilafranca del Penedès.

El projecte del concurs de ceràmica artística i exposició «Vincles» està organitzat pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Apip-Acam en el marc d’accions de  formació i d’inserció sociolaboral, en diferents àrees, dirigides a persones internes en centres penitenciaris i en els Centres d’Inserció Social (CIS) i encaminades a la reintegració a la societat de les persones que hi participen.

Ir a Arriba