NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Entrega de premis de la 2a edició del concurs «Vincles» al Centre Cultural Els Forns

Notícia

Aquest divendres al matí el Centre Cultural Els Forns ha acollit l’entrega de premis de la 2a edició del concurs de ceràmica artística «Vincles», dels tallers de ceràmica de centres penitenciaris i escoles i tallers de ceràmica de Catalunya. Entre altres representats de les diferents institucions implicades al projecte, a l’acte han estat presents l’alcalde de Breda, Dídac Manresa; la gerent del centre penitenciari de Quatre Camins, Maria Vendrell i el secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la víctima del Departament de Justícia, Drets i Memòria, Amand Calderó. Han estat encarregats de l’entrega de guardons, juntament amb Antoni Majó i Cécile Ribas, ceramistes locals i membres del jurat.

Enguany han participat els centres penitenciaris de Quatre Camins, Ponent, Brians i Mas d’Enric, així com el taller de ceràmica Zenc de Vilafranca del Penedès i l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló. En total s’han presentat més d’una cinquantena d’obres, que estaran exposades al Centre Cultural Els Forns fins el proper 30 de juliol.

El projecte del concurs de ceràmica artística i exposició «Vincles» està organitzat pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Apip-Acam en el marc d’accions de  formació i d’inserció sociolaboral, en diferents àrees, dirigides a persones internes en centres penitenciaris i en els Centres d’Inserció Social (CIS) i encaminades a la reintegració a la societat de les persones que hi participen.