NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

L’AFA de l’Institut Escola Montseny organitza una xerrada sobre la copa mestrual i higiene femenina

CARTELL

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Institut Escola Montseny organitza la xerrada «La copa menstrual. L’alternativa reutilitzable més còmoda, saludable, econòmica i ecològica», a càrrec de la llevadora del CAP de Breda, Joana Cladera. La trobada serà el proper dimarts 28 de març a partir de les 18.30h a l’aula de 6è de l’Institut Escola Montseny.

La copa menstrual és l’alternativa més sostenible als productes d’un sol ús com poden ser compreses o tampons. Són recipients rentables i reutilitzables, normalment de silicona, tractats per a evitar l’absorció de gèrmens o bactèries. No alteren el Ph del cos i respecten més el cos de les dones que altres productes d’higiene femenina. També s’associen amb menys olors que les alternatives d’un sol ús. Per altra banda, el fet de ser reutilitzable fa que sigui una alternativa econòmica i també ecològica, ja que no s’han de comprar a cada cicle i es generen molts menys residus.

Des de l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Institut Escola Montseny organitzen aquesta xerrada per a donar informació sobre aquesta alternativa encara desconeguda i fins i tot, encara un tabú per a moltes persones, com tot el que envolta la menstruació femenina.