NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

La Marató 2022 a Breda

CARTELL

Consulta totes les activitats a: PROGRAMA MARATÓ 2022

Diferents entitats, associacions i col·lectius de Breda han preparat diverses activitats en benefici de «La Marató» de TV3, que el proper diumenge 18 de desembre complirà la seva 31a edició. Els fons recaptats durant la jornada es destinaran a la salut cardiovascular. D’aquesta forma el poble de Breda tornarà a mostrar la seva cara més solidària en un esdeveniment imprescindible del Nadal a tot Catalunya.

Les primeres activitats tindran lloc el diumenge 11. A les 8h el Centre Excursionista de Breda sortirà de la seva seu a l’esplanada de Can Xifré per fer una caminada per les rodalies de Breda. El recorregut serà d’uns 10 quilòmetres i passarà per punts com Ca n’Hosta, el Camí de les Aigües o Ca l’Erola. El donatiu per participar a la caminada és de 5€, tot i que es podran fer més aportacions. També el diumenge 11 de 10h a 13h tindrà lloc a la plaça de la Vila un mercat solidari de la delegació de Breda de la Fundació Oncolliga Girona. Aquest mercat estava previst celebrar-se el diumenge 4 però es va ajornar fins aquesta data definitiva.

Els actes es centraran en el cap de setmana del 16, 17 i 18 de desembre. Divendres 16 tindrà lloc un torneig entre equips de les categories infantil i cadet femenines de la UE Breda. Posteriorment l’equip guayador s’enfrontarà contra l’equip de veteranes del club. Al matí següent, al mateix escenari la UE Breda i les penyes Barcelonista i Blanc Blava organitzaran una matinal solidària de futbol. A partir de les 10.15h jugaran els equips benjamí i aleví masculins del club, en partits contra el Sant Celoni i l’Hostalric, respectivament. A partir de les 11.30h tindrà lloc un partit amistós de futbol-7 entre la Penya Barcelonista de Breda i la Penya Blanc-Blava de Breda. Durant l’acte hi haurà un sorteig de material esportiu de tots tres clubs.

La majoria d’actes es concentraran diumenge 18, dia d’emissió de «La Marató». La plaça Lluís Companys acollirà el gruix de les activitats de diumenge al matí. A partir de les 10h l’Associació de Donants de Sang de Breda muntarà una parada solidària. També hi serà el grup municipal de Junts x Breda, amb el seu Cafè Solidari. A la mateixa hora començarà «Fes que el cor bategui», una sèrie d’activitats organitzades pel pubillatge de la Vila. La primera serà una classe de «Zumba», de les 10h a les 10.30h. A partir de les 11h tindrà lloc un circuit d’agilitat. Per altra banda també habilitaran un taller de manualitats durant tot el matí.

Encara a la plaça Lluís Companys, el Country Breda oferirà una ballada de Country Solidari de 10.30h a 11.30h. Poc després, a partir de les 11.45h i fins les 13h, hi haurà Música Solidària amb les actuacions del grup P60 del Taller de Músics de Breda i la Xeflis Band.

Més enllà de les activitats a la plaça Lluís Companys, el Club Patí Breda organitza una gimcana amb patins solidària al Poliesportiu Municipal. L’activitat es celebrarà de 10.30h a 14h.

Per altra banda, altres entitats faran aportacions extra. Un exemple és Dones de Breda, que com és habitual donarà 0,50€ de cada entrada venuda al Pessebre Vivent que tindrà lloc el mateix 18 de desembre.