Tel. 972 870 012|info@breda.cat
Loading...
Cargando Eventos

Cursa solidària «Corre per les mames» amb la Fundació Oncolliga Girona

El proper diumenge 15 d’octubre tindrà lloc la cursa «Corre per les mames» organitzada per la Fundació Oncolliga Girona en un total de 22 poblacions, entre les quals es troben Breda i Riells i Viabrea. La sortida serà a les 9h des de l’entrada de l’Escola Montseny, que serà també el punt d’arribada. Abans de sortir hi haurà una sessió de «Zumba» dirigida per Clara Ferrer. La cursa té un recorregut de 8,5 Km, que es poden fer corrent o caminant i que passará pels dos municipis seguint una ruta circular. Hi haurà dos avituallaments, un a mig camí, a l’alçada de l’Ajuntament de Riells i Viabrea, i un altre a l’arribada.

Es tracta d’un esdeveniment per recaptar fons per a la lluita contra el càncer de mama. La participació a la cursa inclou un donatiu de 10€ que es destinarà íntegrament al projecte «Guapes i Valentes» de la Fundació Oncolliga Girona. Aquest programa té com a objectiu crear una xarxa de banc de perruques solidàries arreu del territori gironí per a que les persones que pateixen la caiguda del cabell derivada dels tractaments oncològics puguin optar per aquesta solució amb un cost assequible i que, alhora, se sentin acompanyades en tot el procés.

Per participar a la cursa cal inscripció prèvia que es pot fer en l’enllaç que trobareu al final d’aquest article. També es pot fer la inscripció al Centre Cívic 1 d’Octubre els dies 27 i 28 de setembre de 18.30h a 20.30h. Totes les inscripcions que es facin fins el 2 d’octubre rebran una samarreta commemorativa amb la que es pretén tenyir de rosa, color que simbolitza la lluita contra aquest càncer, tots els pobles on es celebra la cursa. En cas d’inscripció a partir del 3 d’octubre l’obsequi serà una gorra. Es podrà recollir el divendres 13 d’octubre de 18.30h a 20.30h Cívic 1 d’Octubre o el mateix dia de la cursa a partir de les 8h.

INSCRIPCIÓ CORRE PER LES MAMES

Ir a Arriba