NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Ban d’Alcaldia: mesures de prevenció per la revetlla de Sant Joan

Notícia

Consulta el ban en format PDF:  BAN DEL 20 DE JUNY DE MESURES DE PREVENCIÓ PER LA REVETLLA DE SANT JOAN

La legislació vigent en matèria de prevenció d’incendis forestals estableix que queda totalment prohibit encendre ni preparar cap mena de foguera dins dels terrenys forestals d’aquesta vila, siguin o no poblats d’espècies arbòries i de la franja de 500 metres que els envolta, així com llençar coets o artefactes pirotècnics.

La vila de Breda, a peus del Montseny, es troba a menys de 500 metres de zones boscoses, de manera que és plenament aplicable l’apartat anterior.
Així doncs, recordeu que:

-Resta prohibida la realització de cap foguera de caràcter veïnal o particular.
-Resta prohibit en la totalitat del terme municipal el llançament de coets, focs d’artifici o altres grans artefactes que continguin foc.
-Es prohibeix l’ús de qualsevol tipus de pirotècnia als vorals de les zones forestals.
-Es recomana l’ús responsable del material pirotècnic autoritzat i s’apel·la al civisme i sentit comú dels nostres vilatans per tal de gaudir d’una revetlla segura i festiva a parts iguals, també per les nostres mascotes.

Les recomanacions i prohibicions podran ser alterades o modificades en funció de com evolucioni la situació de risc d’incendis forestals i d’acord amb el que dictin les autoritats competents.

Bredencs i bredenques, que tinguem tots plegats una bona revetlla de Sant Joan!