NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Torneig de futbol 7 2023

Notícia

Aquest estiu torna el torneig de Futbol 7 que enguany organitzaran conjuntament la Unió Esportiva Breda i l’empresa de lleure El Relleu amb la col·laboració de l’Ajuntament de Breda, que tindrà lloc a partir del 3 de juliol i durant tot el mes de juliol al Camp de Futbol Municipal. El proper 27 de juny a les 20h es celebrarà al Camp de Futbol Municipal una reunió explicativa per als equips inscrits i el sorteig de calendaris. Una important novetat d’enguany és que cada setmana es retransmetrà un partit per internet, a través de la plataforma «Twitch».

Enguany el format del torneig segueix el canvi dels darrers anys per augmentar l’atractiu de la competició. S’arroseguen els ascensos i descensos de la temporada anterior, així com les posicions d’aquest torneig alteraran la formació de les divisions de l’edició del 2024. Per altra banda s’obrirà una tercera divisió masculina, que també entrarà al sistema d’ascensos i descensos. Finalment hi haurà una ronda eliminatòria entre els millors equips de cada divisió que determinarà el campió del torneig, batejada com a «Copa Nari».

Enguany també hi haurà una lliga femenina, per la qual es necessita la inscripció d’un mínim de quatre equips.

Hi haurà un total de 1.500€ en premis. En les lligues masculines els premis seran de 250€ per l’equip guanyador de primera divisió i 150€ pel guanyador de segona divisió, a més de 300€ per l’equip guanyador de la «Copa Nari» i 100€ pel finalista. A la lliga femenina el premi serà de 300€ per l’equip guanyador. També hi haurà 50€ pel màxim golejador i per l’equip menys golejat de cadascuna de les 3 divisions masculines i la lliga femenina.

El preu d’inscripció és de 250€ per equip, excepte per a l’equip campió de l’edició anterior, que tindrà un 10% de descompte. Cada equip pot tenir un máxim de fins a 15 jugadors. Els jugadors i jugadores d’aquest torneig que no estiguin federats o federades tindran un cost extra de 7€ en concepte d’assegurança. El termini d’inscripcions ja està obert. Per a més informació i inscripcions cal contactar a través de WhatsApp al número de telèfon 687 838 701.