NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Breda acull la 41a trobada comarcal de la Selva de delegats i delegades de la Federació Catalana de Donants de Sang

Notícia

El passat 29 d’abril, a Breda, la Federació Catalana de Donants de Sang va realitzar 41a Trobada de Delegades i Delegats de la comarca de la Selva. a Breda.La Sala de Plens de l’Ajuntament va ser l’espai escollit per la trobada. La jornada va començar amb una reunió informativa on Maria Rosa Grau, com a vocal de la comarca va donar la benvinguda a tots i totes les assistents. Tot seguit va tenir lloc una exposició informativa a càrrec del vicepresident de l’entitat, Blai Buisan, que va intervenir juntament amb el director del Banc de Sang i Teixits de Girona, Alfred Mingo.

L’alcalde de Breda, Dídac Manresa, la regidora de Salut i Benestar social, Rosa Prat, i el regidor de juventut, Ferran Palau, també van adreçar parlaments engrescadors, en senyal d’agraïment. Seguidament, es va dur a terme un intercanvi d’obsequis entre l’Ajuntament i l’associació.

Un cop acabat l’acte l’Ajuntament va organitzar una visita guiada al conjunt arquitectònic del Monestir de Sant Salvador, a càrrec de Lola Vilà.

La diada va finalitzar amb un refrigeri i un dinar de germanor per a totes i tots els assistents.