NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Renovació de la il·luminació del Camp d’Esports Municipal

Imatge

Aquesta setmana s’ha fet la renovació de l’enllumenat del Camp d’Esports Municipal. S’han substituït les 24 lluminàries repartides en 6 torres d’il·luminació de la instal·lació per unes de noves amb tecnologia LED, que tenen més potència alhora que són més eficients energèticament. Al mateix temps, s’han adequat les 6 línies d’alimentació -una per cada torre- al nou enllumenat, així com els quadres de protecció de la instal·lació.

Gràcies a aquesta nova il·luminació es produiran millores i més facilitat d’ús de l’equipament quan és fosc, ja que la il·luminació anterior deixava algunes zones massa fosques, principalment a les cantonades. Les noves lluminàries LED, a més, tenen una temperatura de color més neutra, el que augmenta la sensació de claredat.

Aquesta actuació complementa la que es va dur a terme el passat mes de setembre, quan es va instal·lar d’un nou equip de so i megafonia que millora sensiblement la qualitat del que hi havia instal·lat fins llavors. Una actuació fruït del compromís de l’Ajuntament d’executar les propostes triades per la ciutadania en el darrer procés de Pressupostos Participatius, en el que aquesta proposta va ser una de les guanyadores.

El Camp d’Esports Municipal acull cada dia 150 usuaris i usuàries per la pràctica del futbol i més de 500 persones cada cap de setmana per l’activitat de la UE Breda i d’altres com torneigs o casals esportius, a més d’altres esdeveniments. D’aquesta forma l’equipament cada vegada disposa de millors instal·lacions per a la gran quantitat d’esdeveniments que es realitzen a la instal·lació, tant relacionats amb el futbol com amb la vida social del municipi.