NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Nou equip de so i megafonia al Camp d’Esports Municipal

Altaveu

La darrera setmana es va dur a terme la instal·lació d’un nou equip de so i megafonia al Camp d’Esports Municipal, millorant sensiblement la qualitat de l’actual. D’aquesta forma la instal·lació disposa d’un equip funcional i apte per a la gran quantitat d’esdeveniments que es realitzen a la instal·lació, tant relacionats amb el futbol com amb la vida social del municipi.

S’han adquirit diversos productes per a completar un equip de so i megafonia totalment nou. Concretament es disposa de nous microfons, un de sobretaula i també un sense fils per utilitzar des de qualsevol zona de l’equipament. També un nou lector de targetes USB/SD/MP3 per reproduir arxius d’audio. L’equip es completa amb un amplificador amb 4 entrades per a micròfons i una entrada auxiliar per a fonts musicals i tres altaveus exteriors, situats a les torres d’il·luminació de la banda dels vestidors.

L’Ajuntament de Breda ha realitzat aquesta actuació per complir amb el resultat del procés de Pressupostos Participatius. La UE Breda va presentar la proposta d’un nou equip de so i megafonia per al Camp d’Esports Municipal, resultant una de les propostes guanyadores. La instal·lació acull cada dia 150 usuaris i usuáries per la pràctica del futbol i més de 500 persones cada cap de setmana per la pròpia activitat regular del club i d’altres com torneigs o casals esportius, a més d’altres esdeveniments.