NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Taller de compostatge casolà al Centre Cívic 1 d’Octubre

Foto

El Consell Comarcal de la Selva organitza un taller de compostatge casolà al Centre Cívic 1 d’Octubre. La trobada serà el proper dissabte 24 de setembre a les 10.30h. En aquest taller s’ensenyaran les tècniques per a l’utilització de compostadors i transformar les restes orgàniques en compost de la forma més eficient i efectiva possible. En aquesta sessió també es donarà la informació per a adquirir un compostador.

Cal inscriure’s de forma prèvia. Es pot fer enviant un correu electrònic a la direcció compostatge.laselva@gmail.com o contactant al número de telèfon 621 19 28 63. La data límit per a inscriure’s és el proper dijous 22 de setembre.

El compostatge és un procés natural que permet obtenir adob a través de la descomposició de residus orgànics que es generen a la llar, podent fer-lo de forma fàcil a casa. D’aquesta forma la matèria orgànica es pot reciclar i evitar així una gran quantitat de residus i també reutilitzar, ja que es pot utilitzar com un fertilitzant natural per a jardins i horts.