NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Inscripcions per a la fira de l’olla 2022

Fira Olla 2022

Posem en marxa la 10a edició de la Fira de l’Olla de Breda amb ganes de retrobar-vos, de veure de nou les vostres creacions i gaudir de la vostra companyia. Les dates per aquest 2022 són el 8 i 9 d’octubre.

La Fira s’ubica en el nucli històric del municipi, afavorint amb la distribució dels estands que els visitants coneguin tant el patrimoni del municipi com el centre cultural i d’informació turística els forns, ubicat en un antic obrador de terrissa i amb una mostra de peces i eines de terrissa i ceràmica.

La Fira de l’Olla de Breda arriba a la seva desena edició amb l’aspiració de continuar un format que s’havia consolidat abans de la interrupció provocada per la pandèmia. Un cap de setmana on la Vila de Breda posa a l’aparador la seva experiència en l’ofici de la ceràmica i la terrissa, aportant un valor afegit a un producte que durant segles ha estat motor de l’economia local.

Si voleu participar com a expositors, heu de complimentar els documents a continuació i la documentació adjunta requerida i enviar-la a firadelolla@breda.cat abans del 16 de setembre.

BUTLLETA INSCRIPCIO FIRA OLLA 2022

ALTA CREDITOR