NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

Torneig de futbol 7 2022

TORNEIG FUTBOL 7

Aquest estiu torna el torneig de Futbol 7 que enguany organitzaran conjuntament la Unió Esportiva Breda i l’empresa de lleure El Relleu amb la col·laboració de l’Ajuntament de Breda, i que tindrà lloc a partir del 27 de juny i durant tot el mes de juliol al Camp de Futbol Municipal.

Enguany el format del torneig segueix el canvi implantat l’any passat per augmentar l’actractiu de la competició. S’arroseguen els ascensos i descensos de la temporada anterior, així com les posicions d’aquest torneig alteraran la formació de les divisions de l’edició del 2023. A més del descens dels 2 pitjors classificats de primera i l’ascens dels 2 millors de segona hi haurà una ronda de playoff que posarà més places de canvi de divisió en joc. Finalment hi haurà una ronda eliminatòria entre els millors equips de cada divisió que determinarà el campió del torneig, batejada com a #CopaNari. Aquest format es podria ampliar ja que l’organització obre l’opció d’instaurar una tercera divisió masculina si s’arriba al nombre necessari d’inscrits, que seguiria el mateix sistema.

Una de les novetats més importants d’enguany és la inclusió d’un torneig d’equips femenins, que funcionarà de forma indepedent i paral·lela al torneig masculí.

L’equip guanyador del torneig i de la #CopaNari rebrà 400€ de premi, mentre que el finalista en rebrà 100€. Per altra banda els campions de la lliga regular de primera divisió masculina i femenina rebran 300€ per equip. L’equip campió de segona divisió masculina tindrà un premi de 200€. També hi hauran premis per a qui marqui més gols i a l’equip menys golejat, dotat amb 50€ cada premi.

El preu d’inscripció és de 220€ per equip, excepte per a l’equip campió de l’edició anterior, que tindrà un 10% de descompte. El termini d’inscripcions ja està obert. Per a més informació i inscripcions cal contactar a través de WhatsApp al número de telèfon 687 838 701.