NO ET PERDIS LES NOTÍCIES, TOT A UN CLIC.

Notícies

55è Homenatge a la Vellesa

HOMENATGE VELLESA 2019

Després de dos anys de suspensió forçosa a causa de la pandèmia de la covid-19 Breda torna a celebrar l’Homenatge a la Vellesa. Serà la 55a edició d’un esdeveniment en el que els vilatans i les vilatanes majors de 70 anys seran protagonistes d’una jornada destinada a reconèixer la seva labor tant al dia a dia com durant la seva vida al municipi.

La jornada començarà a les 10.30h amb una trobada de les persones homenatjades a la plaça de la Vila. Des d’allà la festa es traslladarà a la plaça del Claustre, on a les 11h donarà inici una actuació musical amb el grup musical “Dos x Quatre”. Un cop acabat l’espectacle, a les 12.30h l’església parroquial acollirà la tradicional Missa.

Un cop acabats els actes matinals es donarà pas al tradicional dinar d’homenatge que tindrà lloc al Poliesportiu Municipal a partir de les 14 hores. Un àpat per agrair als bredencs i les bredenques d’edat més avançada la seva imprescindible aportació tant a la vida del municipi com a la de les seves persones més properes, persones amb les que poden compartir moments com aquest. A partir de 16.30 hores començarà una sessió de ball que servirà com a fi de festa.